Дні безпеки зі SKODA!

6. listopadu 2020
Вже 4 рік компанія «Єврокар» оголошує в листопаді «Дні безпеки зі ŠKODA». Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до нашої безпечної ініціативи - взяти участь в онлайн-конкурсі від Бренду!

На офіційній сторінці SKODA в Facebook стартував конкурс дитячих малюнків «Правила дорожнього руху». Головна мета конкурсу - привернути увагу дітей, і навіть дорослих, до питання правильної поведінки на дорозі. Для участі необхідно розмістити дитячий малюнок на тему безпечного руху в коментарях під конкурсним постом. Вже 4 грудня ми виберемо учасників для нагородження. Переможці будуть визначені сервісом random.org. і нагороджені спеціальними призами від ŠKODA.

В рамках «Днів безпеки зі ŠKODA», компанія «Єврокар» підтримує Всеукраїнський конкурс соціальних фото та відеоробіт «Безпечна країна» 2020 року, організований Фондом допомоги постраждалим в результаті ДТП. Конкурс покликаний звернути увагу підростаючого покоління на проблему і методи запобігання всіх видів насильства і травматизму, в тому числі і в результаті дорожньо-транспортних пригод. Конкурс розрахований на учнів та вихованців навчальних закладів (до 14 років за згодою батьків) і включає суворі правила відбору робіт, з якими ви можете ознайомитися на сайті. Переможець буде визначений 11 листопада, а призові місця в категорії «Молодь за безпеку дорожнього руху (Відео)» отримають подарунки від ŠKODA!

Продовжуючи програму соціальних проектів, в цьому році компанія «Єврокар» запустила новий соціальний проект «Вело SKODA», який покликаний привернути увагу до проблеми недостатньо розвинутої інфраструктури для пересування на велосипедах в містах України. В рамках проекту, представники компанії «Єврокар» спільно з представниками місцевої влади великих міст об'єдналися для підписання Меморандуму, спрямованого на досягнення взаєморозуміння між велоспільнотою, владою і відповідальним бізнесом. Меморандум містить тези, пов'язані з розвитком необхідних умов для підвищення безпеки руху в містах України.

Питання безпеки - одне з пріоритетних для чеського виробника. Автомобілі марки ŠKODA мають безліч переваг, серед яких - високий рівень активної і пасивної безпеки. Європейські фахівці програми оцінки нових автомобілів Euro NCAP заслужено віддають найвищу оцінку автомобілям ŠKODA. Пропонуючи найкраще рішення своїм клієнтам, кожне нове покоління або рестайлінг моделі пропонує все більше сучасних та інноваційних систем безпеки.

Слідкуйте за нашими новинами. Будьте в безпеці з ŠKODA!

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008

Останні новини