«Дні безпеки зі ŠKODA» - заходи, які проводяться в дилерських центрах з метою звернути увагу на безпеку дорожнього руху та підвищити рівень обізнаності учасників руху. У програмі заходів запланована цікава лекція, тематичні конкурси, спеціальні розіграші та багато іншого. У реалізації програми візьмуть участь представники Міжнародного благодійного фонду допомоги постраждалим при ДТП та Інституту медицини транспорту МОЗ України, разом з якими ми хочемо звернути увагу на значимість даного питання.

Гості дилерських центрів також зможуть ознайомитися з модельним рядом автомобілів ŠKODA, зробити тест-драйв новинок і дізнатися про існуючі інтелектуальні системи безпеки, які інтегровані в автомобілі ŠKODA, такі як: розпізнавання втоми Drive Alert, система Light Assist, Traffic Alert і інші.

Для маленьких гостей буде організована дитяча зона. Компанія «Єврокар» запрошує юних пішоходів і пасажирів стати учасниками конкурсу дитячих малюнків на офіційній сторінці ŠKODA в Facebook. Для участі необхідно розмістити малюнок на тему «Правила дорожнього руху» в коментарях під постом конкурсу. За допомогою random.org буде вибрано декілька переможців, які отримають приємні призи від ŠKODA.

Більш того, протягом місяця на сторінці ŠKODA в Facebook пройде розіграш уроків безпечного водіння для практикуючих водіїв, під час яких навіть досвідчені водії зможуть отримати нові корисні навички і підвищити рівень безпеки свого водіння і взаємодії на дорозі з іншими водіями і пішоходами. Слідкуйте за нашими оновленнями на офіційній сторінці в Facebook.

Будьте в безпеці з ŠKODA!

Більше інформації про умови дитячого конкурсу тут.

Останні новини