Делегація Сенату Чеської Республіки відвідала завод «Єврокар»

1. července 2019
26 червня 2019 року делегація Комітету з регіонального розвитку, державного адміністрування і навколишнього середовища Сенату Парламенту Чеської Республіки у рамках візиту до Закарпатської області відвідала завод «Єврокар».

До складу делегації увійшли, зокрема, заступник голови Сенату Ян Горнік, сенатори Збинєк Лінгарт, Петер Голечек, Мілош Вистрчіл, Посол Чехії в Україні Радек Матула, Генеральний консул ЧР у Львові Павел Пешек та його заступник Ігор Шедо. З української сторони у робочій зустрічі взяли участь члени наглядової ради ПрАТ «Єврокар» Володимир Панов та Олексій Ягічев, генеральний директор ПрАТ «Єврокар» Ігор Царенко, керівник напрямку зовнішніх зв’язків Групи «Єврокар» Олена Чепіжко.

У рамках заходу українська сторона зустрічі ознайомила делегацію з ключовими можливостями та потенціалом розвитку заводу «Єврокар» та індустріального парку «Соломоново» - сучасного індустріального комплексу з розвиненою інфраструктурою і логістикою для розміщення підприємств виробників автомобільних компонентів. Під час зустрічі учасники також оглянули виробничі потужності заводу.

Українсько-чеський проект з виробництва та продажів автомобілів бренду ŠKODA на території України є важливим для обох країн. Плідна співпраця чеської ŠKODA Auto a.s. та компанії «Єврокар» триває вже понад 20 років. За цей час було побудовано завод, який сьогодні є фактично єдиним діючим в Україні виробником легкових автомобілів, створено кваліфіковану дилерську мережу ŠKODA, яка охоплює всю територію України. У результаті спільних зусиль бренд ŠKODA вже не перший рік впевнено утримує свою позицію у ТОП-5 українського авторинку.

Для компанії «Єврокар» була велика честь приймати на території заводу делегацію Сенату Чеської Республіки. Зустріч стала свідченням міцних ділових відносин між Україною та Чехією та заклала підґрунтя для подальшої міжнародної співпраці.

Останні новини