ŠKODA і Bolt дарують новорічні подарунки

3. prosince 2021

У грудні для клієнтів Bolt доступна нова категорія – ŠKODA, а серед водіїв сервісу, які виконають умови акції, будуть розіграні чотири автомобілі ŠKODA Kamiq.

ŠKODA і Bolt у рамках спільної новорічної акції дарують подарунки клієнтам і партнерам. Для тих, хто користується сервісом виклику автомобілів Bolt, з 1 по 31 грудня у Києві відкрита нова категорія підвищеного комфорту – ŠKODA. У ній зібрані автомобілі бренду останніх років випуску, при цьому збережений мінімальний тариф.

Грудень – місяць невідкладних справ, пошуку подарунків і передсвяткової лихоманки, а також корпоративів і зустріч з друзями, після яких наполегливо не рекомендується сідати за кермо. З новою категорією ŠKODA при виклику авто через сервіс Bolt клієнтам не доведеться турбуватися про безпеку і комфорт у поїздці, адже більшу частину категорії складають паркові автомобілі Bolt — ŠKODA Scala та ŠKODA Kamiq. Значна частина автомобілів - легендарна ŠKODA Octavia. Є у категорії і флагман бренду – бізнес-седан ŠKODA Superb, а також сучасні кросовери ŠKODA Kodiaq і ŠKODA Karoq. Таким чином, категорія відбиває дух SKODA: кращий автомобіль за свої гроші.

Для водіїв ŠKODA і Bolt також підготували новорічні подарунки. 5 січня серед водіїв Bolt, які виконають умови акції⃰, будуть розіграні чотири автомобілі ŠKODA Kamiq. А щоб підтримати тих, хто працює на свята, у центрі Києва на Миколая, Різдво і Новий рік ŠKODA і Bolt частуватимуть кавою водіїв усіх сервісів і в новорічну ніч роздаватимуть подарунки.

⃰ Умови акції «Розіграш для водіїв BOLT: 4 автомобілі ŠKODA та 7 телевізорів» розміщені за посиланням https://blog.bolt.eu/uk/winter-promo/