SKODA OCTAVIA - переможець нацпремії «Авто Лідер 2021»

4. prosince 2020
3 грудня відбулась урочиста церемонія нагородження кращих новинок поточного року від AUTO.RIA.com. Українські споживачі визначили абсолютного лідера року, що минає, а також моделей в категоріях. SKODA отримала три нагороди, включаючи головну номінацію - «Абсолютний Авто Лідер 2021»!

SKODA OCTAVIA - визнаний лідер поточного року і абсолютний переможець національної премії «Авто Лідер 2021»! Це підтверджують понад 300 000 українців, які проголосували за свого фаворита. Вперше в голосуванні взяла така велика кількість учасників. І це ще раз доводить унікальну філософію моделі, бездоганність і точність в деталях, яку змогли оцінити українські споживачі!

SKODA OCTAVIA - це автомобіль для сім'ї та бізнесу, для далеких подорожей і швидкого ритму міста, для тих, хто має цінності, характер і силу. OCTAVIA готова бути кожен день вашою підтримкою, куди б Ви не вирушили. Саме тому в категорії «Автомобілі для повсякдення» споживачі знову відзначили SKODA OCTAVIA.

Ще одна новинка цього року гідно заявила про себе - SKODA KAMIQ став абсолютним переможцем у номінації «Субкомпактні SUV». Всього за кілька місяців продажів в Україні саме цей кросовер встиг полюбитися українським споживачам. Варто відзначити, що кросовер має бездоганні позашляхові характеристики, динаміку і стильний дизайн, які приваблюють покупців різних вікових груп.

Дякуємо споживачів за лояльність і відданість Бренду! З кожним новим поколінням або новою моделлю ми стаємо кращими для нашого споживача! Запрошуємо в офіційні дилерські центри SKODA на тест-драйв моделей-переможців.

Дякуємо організаторам голосування за проведення конкурсу в таких непростих умовах!

Останні новини