Підсумки акції від Škoda «Осінні щедроти»

2. února 2023

З 01.09. по 30.11.2022 року проходила акція від Škoda «Осінні щедроти» з розіграшом 150 смарт-тримачів для автомобіля з асортименту оригінальних аксесуарів Škoda.

В акції брали участь всі клієнти сервісної мережі Škoda, які провели ТО або ремонт автомобіля з використанням лише оригінальних запасних частин Škoda. 15 грудня 2022 року напередодні новорічних свят відбувся розіграш призів. Переможців було визначено методом випадкового вибору за допомогою онлайн-сервісу www.random.org.

Переможців повідомили телефоном про виграш та запросили до дилерського центру Škoda для отримання подарунку. Ми раді, що наші клієнти були приємно здивовані та в захваті від подарунку. Багато хто з них не вірили раніше, що можна перемогти в розіграші, поки не отримали подарунок особисто.

Ми дякуємо всім нашим клієнтам за лояльність та сподіваємось, що цей подарунок не лише поверне віру в краще, але також стане корисним та приємним доповненням до комфорту в автомобілі. Комплект смарт-тримачів, до складу якого включено тримач пристроїв мультимедіа, плічка для одягу, гачок, контейнер для сміття та два адаптера, стане у пригоді як під час ділових, так і під час сімейних подорожей.

Бажаємо всім, миру, злагоди, нових перемог та приємних нових! Віримо в краще!