• Виробництво електромобілів ŠKODA стане впевненим кроком в реалізації стратегії розвитку бренду до 2025 року.
  • У 2019 ŠKODA AUTO почне виробляти електричні компоненти plug-in гібридних автомобілів
  • Уже до 2025 року ŠKODA AUTO планує провести п'ять електричних моделей

«У майбутньому ŠKODA буде випускати електромобілі, — каже Бернхард Майер (Bernhard Maier), голова ради директорів ŠKODA. — Уже в 2025 році ми плануємо запропонувати нашим клієнтам п'ять повністю електричних моделей в різних сегментах. Ми дуже раді тому, що перший електромобіль ŠKODA буде проведений саме в Чеській Республіці. Це рішення підкреслює впевненість концерну Volkswagen Group в нашій марці та її співробітників. Старт виробництва електромобілів стане новою віхою в історії не тільки ŠKODA, але і промисловості всієї країни»..

Більш того, крім електромобілів в 2019 році в Млада-Болеславі будуть випускатися компоненти для plug-in гібридних силових установок для різних моделей концерну Volkswagen Group.

Перша серійна електрична модель бренду ŠKODA буде випущена в 2019 році: ŠKODA SUPERB стані першою моделлю з plug-in гібридною силовою установкою. Виробництво автомобіля стартуватиме на заводі в Квасинах. Пізніше, в 2020 році, в Младе-Болеславі почнеться випуск повністю електричної моделі. Своє уявлення про електромобілі майбутнього з можливістю автономного водіння бренд реалізував в концепт-каре ŠKODA VISION E, вперше представленому в 2017 році на міжнародному автосалоні в Шанхаї.

Випуск електромобілів і виробництво компонентів для моделей концерну Volkswagen Group є невід'ємною складовою «Стратегії-2025». Крім того, не менше пріоритетними залишаються такі напрямки як: розвиток цифрових технологій і продуктів, вихід на нові ринки і в нові сфери бізнесу, розробка нових рішень для автомобілів.

Останні новини