ŠKODA CONNECT LITE - застосунок, який полегшує життя

27. září 2021

Спеціальна ціна на адаптер ŠKODA CONNECT LITE до кінця 2021 року.

З 1 жовтня 2021 року до 31 грудня 2021 року пропонуємо скористатися можливістю придбати адаптер ŠKODA CONNECT LITE за спеціальною ціною зі знижкою 15%*.

Акція проводиться у всіх центрах дилерської мережі ŠKODA в Україні. Запитайте про спеціальну ціну та можливості ŠKODA CONNECT LITE у офіційних дилерів. З 1 жовтня 2021 року інтелектуальний помічник ŠKODA Connect LITE доступний в Україні. Цей застосунок допоможе з’єднати вас з вашим автомобілем, отримувати інформацію про нього на ваш смартфон, переглядати свої поїздки та багато іншого. Connect LITE - це рішення, сумісне з більшістю моделей, вироблених після 2008 року. Продукт призначений для всіх моделей ŠKODA, які не обладнані ŠKODA Connect (MOD).

Більше інформації за посиланням.

Що потрібно для підключення застосунку:

  • Автомобіль ŠKODA
  • Смартфон
  • Адаптер Connect LITE 
  • Застосунок Connect LITE

Що ви отримуєте:

  • MYŠKODA - вся інформація про ваш автомобіль у смартфоні
  • Поїздки - час, напрямок, маршрут завжди під рукою
  • Згадуйте свої подорожі і плануйте нові пригоди
  • Місце паркування - знайдіть своє авто без зайвих проблем
  • Сервіс - не втрачайте зв‘язок з обраним сервісним центром
  • Додаткові функції - статистика, оптимізація витрат палива, челенджи

Отримай максимум від своєї ŠKODA!

Докладну інформацію отримайте у вашого дилера та дізнайтесь про можливість підключення вашого автомобіля до розумного помічника.

*Спеціальна ціна актуальна в період з 01.10.2021 до 31.12.2021. Умови підключення та сумісність застосунку з вашим автомобілем можна отримати у сертифікованого дилера мережі ŠKODA. Кількість товару обмежена.

Пропозиція діє в дилерській мережі «Єврокар» на всій території України, окрім території вільної економічної зони Крим, а також на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Довідка:

ТОВ «Єврокар Сервіс» - офіційний постачальник запасних частин та аксесуарів ŠKODA в Україні. Товариство працює з квітня 2005 року та входить до Групи компаній «Атолл Холдинг», яка є одним з провідних операторів на українському ринку.

Товариство «Єврокар Сервіс» пропонує послуги через дилерську мережу ŠKODA, яка покриває усю територію України. ТОВ «Єврокар Сервіс» сертифіковане за міжнародними стандартами ISO 9001.

ПрАТ «Єврокар» входить до Групи компаній «Атолл Холдинг» і розташоване в Ужгородському районі Закарпатської обл. Місце для будівництва заводу «Єврокар» обумовлене географічним положенням: ця територія межує зі Словаччиною та Угорщиною. Будівництво заводу було розпочато 23 липня 2001 року. Загальний обсяг інвестицій у проект «Єврокар» складає 250 млн. доларів США. ПрАТ «Єврокар» сертифіковане за міжнародними стандартами ISO 9001, OHSAS 18001.