Компанія «Єврокар» у співпраці з банками-партнерами оголошує про старт нової кредитної програми, за умовами якої можна придбати автомобілі ŠKODA з мінімальним щомісячним платежем.

Придбання автомобіля ŠKODA - завжди відмінна ідея, а з новими умовами кредитування ще й фінансово-вигідна. Конкурентними перевагами чеського бренду є незмінна висока якість автомобілів, набір сучасних асистентів допомоги, системи безпеки і широка модельна лінійка. Покращена програма покликана розширити можливості покупки автомобілів ŠKODA в кредит вже сьогодні.

Починаючи з 23 травня 2019 року компанія «Єврокар» з банками-партнерами: «Ощадбанк», «Укргазбанк», «ОТП Банк», «Кредобанк» та «Банк Глобус» **, запускає програму споживчого автокредитування головною перевагою якого є можливість доступного щомісячного погашення кредиту. Наприклад, платіж по автокредиту на ŠKODA OCTAVIA при першому внеску 50% і терміні кредитування 60 місяців складе від 4 640 грн. на місяць*. Залежно від суми першого внеску і терміну кредитування щомісячний платіж може змінюватися. Наприклад, виплата по кредиту ŠKODA OCTAVIA при першому внеску 60% і терміні кредитування 84 місяців складе від 2 800. в місяць. * Розрахувати щомісячний платіж за програмою для будь-якої моделі ŠKODA можна в офіційному дилерському центрі ŠKODA на території України.

Автомобілі марки ŠKODA - лідери на автомобільному ринку України. Грамотна цінова політика, досконала дилерська мережа, широкі фінансові інструменти, а також програма лояльності - це те, що дозволяє бренду залишатися в топі вибору українських споживачів. Запрошуємо вас відвідати дилерський центр і вибрати вигідні для вас умови кредитування для покупки бажаного автомобіля.

Детальніше ознайомитися з умови кредитування можна на сайті: http://www.skoda-auto.ua/

* Щомісячний платіж для автомобіля ŠKODA OCTAVIA 1.6 MPI / 110 л.с. 5MG станом на 23 травня 2019 року становить:

  • 2 800 гривень при першому внеску 60% і терміні кредитування - 84 місяців, реальна процентна ставка - 7,4% річних.
  • 4 640 гривень при першому внеску 50% і терміні кредитування - 60 місяців, реальна процентна ставка - 7,7% річних.

Максимальна сума кредиту - необмежена. Кредитує банк АТ «Ощадбанк».

** Пропозиція діє з 23 травня 2019 року за придбанні автомобілів Škoda в дилерських центрах Škoda на всій території України, за винятком тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей і територій вільної економічної зони «Крим». Детальні умови дізнавайтеся на сайті www.skoda-auto.ua, у свого Дилера або у відділеннях Банку-партнера.

Банки-партнери: АТ «Ощадбанк», Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011 р., АБ «Укргазбанк» Ліцензія НБУ № 123 від 06.10.2011 р., «ОТП Банк» Ліцензія НБУ № 191 від 05.10.2011 р., АТ «Кредобанк» Ліцензія НБУ № 43 від 11.10.2011 р., АТ «КБ« Глобус »Ліцензія НБУ № 240 від 21.01.2019 р.

Перейти в розділ Кредит

Останні новини