SKODA за безпечний рух!

12. srpna 2020
Щороку компанія «Єврокар» підтримує ініціативу «SKODA за безпечний рух». В цьому році до списку соціальних ініціатив додався новий проект - «Вело SKODA», який пройде в дилерських центрах SKODA з 15 серпня по 12 вересня *.

Автомобільна історія Бренда SKODA почалася в 1895 році, коли засновники компанії ŠKODA, інженери Лаурин і Клемент, створили серію інноваційних велосипедів і тільки через 9 років представили світові перший автомобіль - Voiturette A. Велосипеди сильно закріпилися в ДНК Бренда і продовжують розвиватися пліч-о-пліч. SKODA більше 16 років є партнером всесвітньо відомої гонки Тур де Франс і забезпечує супровід змагань надійними автомобілями SKODA. Чеський виробник підтримує також ряд інших національних і міжнародних спортивних подій, включаючи Тур Іспанії ( «Вуельта Іспанії», Vuelta a España), «Київська Сотка» в Україні та ін.

Велорух сьогодні - стиль життя, ком'юніті цілеспрямованих людей, які слідують здоровому та активному способу життя. У європейських країнах дуже популярне пересування на велосипедах: місцева влада створює парковки для велосипедистів, прокладає багатокілометрові велодоріжки, а в деяких містах двоколісний транспорт можна зустріти навіть частіше, ніж автомобіль. В Україні велосипедний рух з кожним роком стає популярнішим і все більше зростає необхідність розвитку інфраструктури. Компанія «Єврокар» поставила перед собою мету сприяти створенню більш комфортних і безпечних умов для пересування на велосипеді в Україні, в рамках проекту «Вело SKODA».

15 серпня в 11:00 у сонячній Одесі, в дилерському центрі «Автотрейдінг-Одеса», відбудеться урочисте підписання Меморандуму про безпеку Директором ТОВ «Єврокар» Мариною Яковлєвою та представниками місцевої влади міста Одеса. Основною метою підписання документу є залучення муніципальної влади до безпеки велосипедистів і розвитку необхідної інфраструктури. Після урочистої частини заходу гості зможуть взяти участь в велозаїзді, а також відвідати майстер-класи «Бути передбачуваним на дорозі - бути в безпеці" і "Крути педалі безпечно" від Бренда. Аналогічне підписання Меморандуму і майстер-класи пройдуть у Львові, Києві та Харкові .

Графік заходів:

- 15.08.2020 Одеса (ДП «Автоцентр Базис Авто» (майстер-класи) і «Автотрейдінг-Одеса» (підписання Меморандуму);

- 29.08.2020 Львів (ДП «Автотрейдинг - Львів» (підписання Меморандуму) і «Галич- Авто» (майстер-класи);

- 05.09.2020 Київ (ДП «Автоцентр Прага Авто» (майстер-класи) і «1-й Автоцентр SKODA» (підписання Меморандуму);

- 12.09.2020 Харків (ДП «Автотрейдінг-Харків» (підписання Меморандуму) і «Соллі- Плюс» (майстер-класи).

Чекаємо Вас!

Більш детальну інформацію уточнюйте у дилерів SKODA або шукайте на офіційній сторінці SKODA в Facebook

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

 

Останні новини