Škoda придбай – КАСКО тримай! Акцію продовжено

24. ledna 2023

Страхова група «ТАС» спільно з офіційним дистриб’ютором автомобілів Škoda в Україні компанією «Єврокар» прийняли рішення про продовження до 31 грудня 2023 року ексклюзивної акції «Місяць КАСКО у подарунок. Акційний тариф для повного КАСКО на рік» для покупців автомобілів Škoda, зокрема моделей Kodiaq, Karoq, KAMIQ, Superb і Octavia.

У рамках акції кожен покупець нового автомобіля Škoda (крім тих, які є предметом застави) має можливість не просто укласти договір КАСКО на рік за найвигіднішими умовами, але й отримати цілий місяць надійного страхового захисту від одного з лідерів ринку автострахування України – Страхової групи «ТАС» – цілком безкоштовно! Примітно, що скористатися цим подарунком автовласники можуть ще до укладення річного договору КАСКО! І як свідчить практика, це може насправді стати у нагоді.

Нагадаємо, договір КАСКО, що пропонується для укладення в рамках акції та передбачає 13 місяців надійного страхового захисту за ціною річного договору КАСКО, включає в себе наступні умови: страховий тариф – 3%, франшиза 0% за ризиками пошкодження та незаконного заволодіння.

Також тепер договір КАСКО покриває і військові ризики, а саме:

  • Пошкодження застрахованого ТЗ внаслідок воєнних дій, військових заходів будь-якого роду, використання зброї, військової техніки та знарядь війни (крім ядерної, біологічної, хімічної зброї, у тому числі тактичного призначення
  • Страхова виплата – 10% вартості автомобіля.
  • Зона покриття – не ближче ніж 50 км до лінії зіткнення/розмежування на дату випадку.
  • Термін дії покриття воєнних ризиків – термін дії договору страхування КАСКО.

Детальніше про умови можна дізнатися у офіційних дилерів Škoda.

Правила добровільного страхування наземного транспорту (крім залізничного) від 14.10.2008 р. (зі змінами) (ліцензія серії АВ №500441, від 02.12.2009 р.). Номер рішення про внесення фінансової установи до Державного реєстру фінансових установ: №1224. Реєстраційний номер 11100895. Серія і номер свідоцтва СТ № Б0000163.