Škoda в лізинг стала ще доступнішою

28. dubna 2023

Офіційний дистриб’ютор автомобілів Škoda в Україні компанія «Єврокар» пропонує скористатися спеціальною пропозицією від нового партнера - BEST Leasing.

Новий лізинговий партнер компанії «Єврокар» BEST Leasing пропонує вигідні умови придбання автомобілів Škoda в лізинг з авансом від 0% для юридичних осіб та від 10% для фізичних осіб та ФОП. Рішення щодо фінансування з різними варіантами термінів лізингу, розміру щомісячних платежів та інших умов буде готове за 30 хвилин після заповнення простої онлайн-анкети.

Автомобіль доступний для користування одразу після підписання договору. Оформлення автомобіля без фінансової оцінки займатиме від 1 дня, з фінансовою оцінкою – від 2 до 5 днів.

Телефонуйте, щоб отримати детальну інформацію про лізингові послуги та спеціальні програми 044 359 03 99 або переходьте за посиланням та заповнюйте форму: bestleasing.com.ua/partnerski-programi/skoda-v-lizing/

Послуги надає ТОВ «БЕСТ ЛІЗИНГ», що діє на підставі Ліцензії (виданої згідно Розпорядження Нацкомфінпослуг №1208від 20.04.2017р.) та Довідки Нацкомфінпослуг на право надання послуг з фінансового лізингу(переоформленої згідно Розпорядження Нацкомфінпослуг №85 від 14.01.2020р.).