Зустрічайте Škoda у Метавсесвіті

19. ledna 2023

› Новий проект Škoda Auto у Метавсесвіті пропонує інформацію, розваги та взаємодію › Відчуйте електронну мобільність у Метавсесвіті та створіть власний аватар із Škoda › Новий подкаст Simply Clever із порадами та підказками від відомого стратега Метавсесвіту Дієго Борго

Відкривайте для себе Škoda практично в іншому вимірі: Škodaverse. Новий проект у Метавсесвіті представляє унікальний світ Škoda, щоб зробити доступ до інформації про електромобільність у Škoda простим і наповненим елементами гри. У Škodaverse доступний віртуальний тест-драйв останнього Škoda Enyaq Coupé RS iV, можна відвідати галерею NFT від Škoda, відволіктися грою та взаємодіяти з іншими відвідувачами за допомогою спеціального аватара Škoda.

Мартін Ян, член Правління Škoda Auto з продажів і маркетингу, пояснює: «Віртуальна подорож до Škodaverse дозволяє шанувальникам і відвідувачам дізнатися більше про наш бренд і встановити з ним ще міцніший зв’язок. Приєднавшись до Metaverse, ми використовуємо проактивний підхід до нових технологій, щоб залишатися інноваційними та підвищити нашу привабливість для молодшої демографічної групи клієнтів – відповідно до нашої наступного рівня – стратегії Škoda 2030».

Віртуальний світ Škoda у 3D
Досвід Škoda Metaverse - це віртуальний 3D-світ на платформі Nemesis. На вході відвідувачі можуть обрати скіни на власний аватар для дослідження світу Škoda у Метавсесвіті, відкрити для себе останню модель Enyaq Coupé RS iV у виставковому просторі, здійснити віртуальні тест-драйви та дізнатися більше про електромобільність у Škoda. NFT-галерея Škoda пропонує захоплюючі віртуальні виставки творів мистецтва NFT. Простір також пропонує розваги у формі подій і цифрових конференцій. Крім того, у майбутньому будуть можливі заходи в прямому ефірі, такі як медіа-дні та презентації продуктів.

Поради та підказки для Метавсесвіту від Дієго Борго
Дієго Борго, відомий консультант Metaverse та NFT, який керує брендами зі списку Fortune 500, пояснює: «Завдяки технології блокчейн тепер ми можемо довести право власності на активи, що раніше було майже неможливим. Уявіть, що ви можете володіти, створювати та монетизувати свої цифрові активи так само, як і з активами у фізичному світі. Але історія на цьому не закінчується. Оскільки ми продовжуємо розвивати Інтернет, ми вступаємо в еру Метавсесвіту. Це місце, де люди можуть зануритися у 3D віртуальні світи, використовуючи аватари, щоб представити себе. Це означає ще один крок вперед у цифровому спілкуванні людей. Можливості безмежні, і ми тільки почали лупати цю скалу». Борго розкриває більше порад і підказок в останньому випуску подкасту Simply Clever. Останню інформацію про Škodaverse також можна знайти на Twitter-каналі @skodaverse.

Розвиток технологій
WEB1 із переважно статичними веб-сторінками змінився на WEB2, який відзначається високою інтерактивністю, що дозволяє користувачам створювати вміст у соціальних мережах, блогах, подкастах і програмах для обміну повідомленнями.

Очікується, що розробка WEB3 буде більш децентралізованою та безпечнішою завдяки тому, що вона базується на технології блокчейну, яка забезпечує чітке підтвердження права власності та вперше дозволяє цифровим активам справді стати чиєюсь особистою власністю. Користувачі будуть менше залежати від платформ соціальних мереж і веб-сайтів, які володіють і продають дані та контент користувачів.

Метавсесвіт є важливою частиною WEB3 і покликаний діяти як міст між фізичними та цифровими ідентичністями, характеристиками та просторами, Інтернетом місць і властивостей. У Метавсесвіті користувачі можуть зустрічатися, взаємодіяти безпосередньо один з одним або працювати разом як аватари – тривимірні віртуальні «відображення» самих себе. Переміщатися з одного місця в інше в Метавсесвіті можна буде миттєво.

Люди можуть купувати цифрові предмети, такі як мистецтво, музику, переносні пристрої або навіть приземлитися в Метавсесвіті у формі NFT. NFT (незамінні токени) - це унікальні цифрові об’єкти, які існують у блокчейні, системі баз даних, яка підтримує та записує дані безпечним і незмінним способом.