«Презентація нового флагмана - черговий важливий крок у реалізації наймасштабної кампанії з розширення модельного ряду в корпоративній історії бренду, - зазначає Вінфрід Фаланд (Winfried Vahland), Голова Ради директорів ŠKODA. - Чудовий дизайн, видатне інженерне виконання і рекордний внутрішній простір в сегменті виводять новий SKODA Superb далеко за рамки прийнятих уявлень про автомобіль середнього класу. Новий ŠKODA Superb демонструє вражаюче зростання компанії та вектор подальшого розвитку бренду».

Новий ŠKODA Superb, виконаний у новому експресивному дизайні, демонструє емоційну силу бренду і втілює в собі елементи концепт-кара «Vision C» в серійному виконанні. Завдяки технології MQB концерну Volkswagen модель стала ще більш елегантною і динамічною.

Superb став новим проривом SKODA з точки зору технологій - це перша модель компанії, оснащена системою динамічного контролю ходової частини (DCC) з перемикачем режимів водіння (Driving Mode Select). Крім цього, автомобіль вперше оснащений новою системою кондиціонування з трьохзонним клімат-контролем.

Набір систем безпеки та додаткових опцій став ще більш ширшим і різноманітним. Система запобігання повторних зіткнень входить до стандартної комплектації. Завдяки новому асистенту парковки (Rear Traffic Alert), системі контролю дистанції при паркуванні і камері заднього виду, паркуватися і виїжджати з місця стоянки водію буде ще простіше. Також, для моделі доступні такі системи як асистент аварійної зупинки (Emergency Assist), функція розпізнавання втоми водія, електронна система контролю тиску в шинах і безліч інших. Для п'ятої двері з електроприводом доступна функція безконтактного відкривання.

ŠKODA Superb встановлює зовсім нові стандарти економічності. Завдяки новим двигунам, зниженій на 75 кг масі і поліпшеній аеродинаміці, економія витрат палива в порівнянні з попередньою моделлю досягає 30%. Незважаючи на зниження споживання палива, нові двигуни стали потужнішими на 20%.

Салон автомобіля став ще більш містким і комфортним. Третє покоління моделі пропонує еталонний простір для ніг і над головою пасажирів, а також найбільш об'ємний багажник в сегменті. Разом з тим, це сама «розумна» новинка SKODA: у салоні Superb пасажирам і водію пропонується 29 рішень «Simply Clever».

Ще однією очікуваною прем'єрою Женевського автосалону стала світова презентація нової ŠKODA Octavia RS 230 - найпотужнішої і найшвидшої спортивної версії Octavia.

Цифра «230» у назві моделі - це збільшений показник потужності спецверсії RS: дволітровий бензиновий двигун (230 к.с.) розганяє спорт-кар до 100 км / год всього за 6,7 секунд. Максимальна швидкість автомобіля досягає 250 км / год, що робить ŠKODA Octavia 230 RS найшвидшою Octavia за всю історію марки.

Також, напередодні 120-річного ювілею, який марка відзначить наприкінці грудня, в Женеві будуть представлені ефектні версії «Edition» моделей Fabia, Rapid, Octavia і Yeti. У 2015 році бренд святкує і другий ювілей: рівно 110 років тому в Млада-Болеслав стартувало виробництво автомобілів марки L & K.

Останні новини