Бестселер марки ŠKODA OCTAVIA з двигуном 1,6 MPI 81кВт (110 к.с.) доступний від 419 795 грн. Вартість OCTAVIA з турбованим мотором 1,4 TSI 110 кВт (150 к.с.) стартує від 475 083 грн. ŠKODA KODIAQ з двигуном потужністю 150 к.с. (1,4 TSI 110кВт) доступний за ціною від 681 147 грн. Для мотора потужністю 180 к.с. (2,0 TSI 132кВт) стартова ціна від 748 669 грн. *

Український споживач давно визначив OCTAVIA одним з лідерів ринку. Модель третього покоління має значну перевагу серед конкурентів завдяки низькій витраті палива (5,4 л в комбінованому циклі для мотора 1,4 TSI), співвідношенню «ціна-якість», чудовим ходовим характеристикам і можливостям цифрового підключення. Віддаючи переваги OCTAVIA клієнт опціонально може персоналізувати автомобіль вибравши, наприклад, систему SOUND SYSTEM CANTON, інформаційне радіо "BOLERO", можливості з'єднання Apple, голосове керування, круїз контроль і інше. Екстер'єр також пропонує варіанти персоналізації: елементи автомобіля, наприклад, диски або дзеркала, можуть бути пофарбовані в інший колір.

У портфелі марки представлений ще один автомобіль з бездоганними технічними характеристиками - ŠKODA KODIAQ. Низька витрата палива (7 л в комбінованому циклі для двигуна 2,0 TSI), один з найбільших багажників в класі (720 л), великий дорожній просвіт (187 мм) і потужна лінійка двигунів є найкращим рішенням для далеких подорожей. KODIAQ має найвищу оцінку безпеки експертів Euro NCAP - 5 зірок і сучасні Діджитал рішення. Наприклад, технологія Smart Link, яка включає в себе CarPlay і Android Auto, дозволяє інтегрувати мобільні пристрої з інформаційно-розважальними системами автомобіля, виводячи на екран карти Google або TomTom, актуалізуючи трафік на дорогах; SmartGate - забезпечує USB або Wi-Fi комунікацію з системами автомобіля; Driver Alert визначає рівень втоми і багато іншого.

Одним з переваг покупки автомобілів ŠKODA є вигідна кредитна програма від компанії «Єврокар». Важливою складовою фінансової програми є можливість придбання автомобіля ŠKODA з мінімальним щомісячним платежем. Наприклад, виплата по кредиту ŠKODA OCTAVIA при першому внеску 60% і терміні кредитування 84 місяців складе від 2 534 грн. в місяць. ** Розрахувати щомісячний платіж для будь-якої моделі ŠKODA можна в офіційному дилерському центрі ŠKODA на всій території України.

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

* Рекомендована роздрібна ціна автомобілів вказана станом на 26.09.2019 року. Вартість автомобілів в гривні змінюється прямо пропорційно зміні курсу долара США до гривні, встановленого НБУ на дату оплати. Детальна інформація про ціни на сайті - www.skoda-auto.ua

** Щомісячний платіж для автомобіля ŠKODA OCTAVIA 1.6 MPI / 110 л.с. 5MG станом на сьогоднішній день складає 2 534 гривні при першому внеску 60% і терміні кредитування - 84 місяців, реальна процентна ставка - 7,4% річних. Максимальна сума кредиту - необмежена. Кредитує банк АТ «Ощадбанк».

*** Пропозиція діє при придбанні автомобілів Škoda в дилерських центрах Škoda на всій території України, за винятком тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей і територій вільної економічної зони «Крим». Банки-партнери: АТ «Ощадбанк», Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011 р., АБ «Укргазбанк» Ліцензія НБУ № 123 від 06.10.2011 р., «ОТП Банк» Ліцензія НБУ № 191 від 05.10.2011 р., АТ «Кредобанк» Ліцензія НБУ № 43 від 11.10.2011 р., АТ «КБ« Глобус »Ліцензія НБУ № 240 від 21.01.2019 р. Детальні умови дізнавайтеся на сайті www.skoda-auto.ua, у свого Дилера або у відділеннях Банку-партнера.

Останні новини