Поява нового хетчбека Spaceback стало для SKODA одним з найбільш очікуваних подій минулого автомобільного року. В Україні продажі моделі стартували в квітні 2014 року і новий автомобіль швидко набув популярності серед шанувальників бренду SKODA - Spaceback отримав безліч нагород авторитетних автомобільних рейтингів, як у нашій країні, так і за кордоном. Але найвищим визнанням виняткових якостей моделі експертами автомобільного ринку, журналістами та величезної аудиторії автолюбителів - став титул «Автомобіль року в Україні 2015 в малому класі».

«Spaceback - це дуже яскравий, емоційний і разом з тим функціональний автомобіль, який за багатьма показниками є кращим у своєму класі. Протягом минулого року він отримав високу оцінку автомобілістів за яскравий дизайн, динаміку, відмінні двигуни і трансмісії, економічність, комфорт, місткість. У цій моделі є все - це ідеально збалансований автомобіль і кожен може знайти в ньому саме те, що вважає для себе найбільш актуальним», - говорить Марина Яковлєва, генеральний директор компанії «Єврокар».

Крім престижного звання «Автомобіль року в Україні» у малому класі Spaceback також був удостоєний преміі украінского автомобільного рейтингу порталу Autoua.net - «Народний вибір 2014». Нова модель не залишила байдужими і міжнародних експертів у галузі дизайну: Spaceback виграв вже три престижні премії за дизайн екстер'єру. Зокрема у минулому році автомобіль отримав нагороду «За видатний дизайн» в рамках всесвітньо відомої премії Red Dot Design Awards.

Видатні якості нової моделі підтверджують і показники, які Spaceback демонструє на українському ринку. Частка моделі в класі становить 8,2% *

Незважаючи на те, що автомобіль був відносно недавно представлений українському ринку, автолюбителі вже оцінили ідеальний баланс цієї моделі. Протягом минулого року Spaceback неодноразово брав участь у «народних тест драйвах», в рамках яких тест-пілоти могли особисто оцінити автомобіль в різних умовах.

«Spaceback показує просто ураганну динаміку!», «Яскравий, цікавий і дуже економічний!», «Завдяки дизельному двигуну яскраві підхоплення під час їзди дуже вражають», «Дизельний мотор відрізняється завидною економічністю, навіть при активній їзді, більше 6 літрів на 100 км домогтися не вдалося», «Spaceback - це автомобіль-мандрівник. Завдяки панорамної даху огляд визначних пам'яток розширено по максимуму»,* - такими були відгуки про хетчбек від учасників тест-драйвів.​​​​

Більше відгуків по тест - драйву Spaceback, а також інших автомобілів модельного ряду SKODA можна знайти на офіційному каналі компанії «Єврокар» в YouTube, а також на сайті журналу «Автоцентр»:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLMg3Yszv9i02r456Ej35h4kSKwXTiikwQ​​

http://skoda.autocentre.ua/video/

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів SKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія "Єврокар" надає послуги через дилерську мережу SKODA, яка покриває всю територію України В дилерській мережі SKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Дилерська мережа SKODA є однією з найбільших в Україні, вона визнана кращою в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

*За даними ІАГ «Автоконсалтинг» за грудень 2014

Останні новини