ŠKODA ТРИМАЄ КУРС НА СТАБІЛЬНІСТЬ

7. června 2022

Компанія «Єврокар Сервіс» повідомляє своїм клієнтам про те, що постачання оригінальних запасних частин, аксесуарів та моторних олив ŠKODA в Україну відбувається стабільно, а умови підтримуються максимально вигідні для клієнтів.

  • збереження стабільного постачання запасних частин, аксесуарів та моторних олив ŠKODA
  • мінімальні терміни доставки
  • утримання курсу валют
  • підтримка вигідних для клієнта цін

Компанія «Єврокар Сервіс» впродовж всього терміну дії воєнного стану в Україні не припиняє роботи. Ми намагаємось в повному обсязі постачати всі необхідні для наших клієнтів оригінальні запасні частини ŠKODA, аксесуари та моторні оливи.

Ми дякуємо нашим клієнтам за лояльність в ці важкі часи. Для того, щоб наші клієнти мали можливість без зайвих труднощів обслуговувати свій автомобіль ŠKODA, ми намагаємось працювати максимально ефективно. Зберігаючи мінімально короткі терміни доставки, тримаючи курс валют та підтримуючи вигідні для наших клієнтів ціни, ми сподіваємось підтримати наших клієнтів та забезпечити їм таку важливу мобільність.

Нагадуємо вам про те, що дилерська мережа в Україні працює практично у всіх регіонах, окрім тимчасових виключень. Актуальний графік роботи дилерів можна переглянути за посиланням: https://www.skoda-auto.ua/news/news-detail/available-service-dealers