У прес-конференції, яка відбулася в Президентській ложі НСК «Олімпійський» взяли участь генеральний директор ТОВ «Єврокар» Марина Яковлєва і президент УПЛ Володимир Генінсон.

На урочистому заході Марина Яковлєва відзначила: «Ми віримо в те, що співпраця з Українською Прем'єр-Лігою буде успішним для обох сторін. У той же самий час, для нас дуже важливо, щоб наша співпраця мало на увазі не тільки підтримку Української Прем'єр Ліги та популяризацію футболу, а й соціальні проекти, пов'язані з залученням дітей та юнацтва в захоплюючий світ спорту, який безсумнівно, стане важливим етапом виховання в них цілеспрямованості , стійкості, духу здорової конкуренції і дружби».

Підтримка спортивних заходів є один з основних гілок співпраці. Так вже більше 20 років ŠKODA є спонсором чемпіонату світу з хокею IIHF і є партнером легендарної гонки Тур де Франс протягом 14 років. І зараз ми можемо спостерігати початок історії, партнерської угоди одного з найпопулярніших видів спорту.

Президент УПЛ додав: «Ми раді повідомити, що компанія «Єврокар» вирішила стати автомобільним партнером УПЛ. Ні для кого не секрет, наскільки непросто в нинішній час складних економічних умов знайти підтримку великого бізнесу. Škoda - автомобільний бренд з світовим ім'ям, який з року в рік зростає і розвивається. Тому без перебільшення, ми в захваті можливістю співпраці, від якої, я впевнений, український футбол виграє».

Довідка:

ТОВ «Єврокар» – офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.​​

Останні новини