Ребрендинг втілив практичні і комфортні рішення як для клієнтів, так і для співробітників, відображаючи нову комунікаційну філософію Бренду, високу якість і характерні особливості продукції ŠKODA.

Новий дизайн ґрунтується на комбінації сучасних технологій, якісних матеріалів і раціонального планування простору. В реалізації ідеї нового дизайну лежить досвід взаємодії клієнта з Брендом і основні цінності ŠKODA. Кожен елемент салону ретельно спланований для максимально якісного обслуговування клієнтів і комфортної комунікації з Брендом.

Важливою складовою оновлення є інтуїтивно зрозуміле зонування приміщення. Це дозволяє клієнту швидко орієнтуватися в просторі салону і отримати всю необхідну інформацію, використовуючи спеціальні Діджитал інструменти, такі як конфігуратор автомобіля та планшети SST. Нові інструменти не тільки дають можливість клієнту познайомитися з моделями ŠKODA, включаючи їхні технічні характеристики і особливості, оцінити переваги перед конкурентами, а й створити модель з індивідуальним набором опцій і функціоналу, а також, при необхідності, зробити розрахунок вартості бажаного автомобіля при покупці його в кредит або лізинг.

В рамках нової концепції Бренду для відвідувачів передбачена простора зона очікування і дитячий куточок, що уособлює ідею комфорту і безпеки ŠKODA. Зміни торкнулися не тільки зони шоуруму. Відповідно до нової концепції були підвищені стандарти технічного оснащення сервісної зони та кваліфікації персоналу. Це особливо актуально, враховуючи зростаючу технічну складність і кількість технічних асистентів в автомобілях ŠKODA. Для контролю виконання нових стандартів Бренду щомісяця проводиться оцінка роботи дилерських підприємств методом «Таємний покупець».

Дилерська мережа компанії «Єврокар» складається з 30 дилерських центрів ŠKODA і охоплює всю територію України. Наша мета - забезпечити кваліфікований, клієнтоорієнтований сервіс на всіх етапах взаємодії клієнта і співробітників дилерського автоцентру, підвищуючи якість і розширюючи спектр послуг з урахуванням зростаючих вимог і переваг наших клієнтів.

* Детальна інформація про бренд ŠKODA - на сайті: http://www.skoda-auto.ua/

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

Останні новини