Завод «Єврокар» у Соломоновому відновив роботу

13. června 2022

На червень заплановано випуск 80 кросоверів ŠKODA моделей KODIAQ і KAROQ.

Підтримка ŠKODA AUTO дозволила відновити виробництво автомобілів на заводі «Єврокар». Попри все, завод максимально зберіг робочі місця і зараз готовий запустити свої виробничі потужності, щоб поставляти нові автомобілі ŠKODA для України.

У планах на червень – випустити 80 кросоверів KODIAQ і KAROQ. І сподіваємося на можливість розширити виробництво, враховуючи значні потреби ринку – адже через воєнні дії автопарк втратив близько 200 тисяч автомобілів.

Паралельно з цим продовжується діяльність заводу як логістичного хабу у співпраці з ООН та Червоним Хрестом для надання гуманітарної підтримки українцям.

Відновлення виробництва – це 248 робочих місць для українців, нові автомобілі на ринку та податкові надходження до бюджету. Це позитивний сигнал, що Україна незламна у своєму бажанні рости і рухатися вперед.

Ціни і комплектації доступних для замовлення автомобілів розміщені на сайті https://www.skoda-auto.ua. Офіційний строк поставки складатиме до 280 днів, однак фактично він залежатиме від кількості замовлень у черзі і може бути меншим. Для придбання також доступні автомобілі на складі, що були у наявності до 24.02.

Детальну інформацію щодо замовлення автомобілів у виробництво можна отримати у менеджерів дилерської мережі. Дилерські центри ŠKODA працюють залежно від ситуації у регіонах, де вони розташовані.