Гаряча пропозиція: спеціальна ціна на ŠKODA OCTAVIA

7. června 2018
Гаряча пропозиція: спеціальна ціна на ŠKODA OCTAVIA

Кращий партнер в літніх подорожах, розумний, інноваційний автомобіль ŠKODA OCTAVIA доступний за спеціальною ціною і тільки до кінця цього місяця! Стартова ціна для моделі ŠKODA OCTAVIA в комплектації Active 1,6 MPI / 81kW 5MG становить 435 384 грн *. Вартість OCTAVIA в комплектації Ambition з двигуном 1,6 MPI / 81kW 5MG стартує від 495 801 грн *. Початкова ціна для ŠKODA OCTAVIA в комплектації Style - 524 842 грн *.

Всі покоління модельної лінійки OCTAVIA впевнено асоціюються з кращим продуктом, який ŠKODA пропонує своїм клієнтам. ŠKODA OCTAVIA А7, рестайлінг якої відбувся в 2017 році, втілює емоційну силу і потенціал бренду ŠKODA.

ŠKODA OCTAVIA - легендарна модель марки, визнаний бестселер з бездоганними технічними характеристиками, безпечний і комфортний. Про успіх цієї моделі свідчить величезна кількість престижних нагород, таких, як: «Автомобіль року 2018 у Україні» за версією користувачів, «Автомобіль на кожен день» за версією AUTO RIA (2018), «Кращий автомобіль 2017 року» за версією німецького журналу « Auto, Motor und Sport »,« Автомобіль року 2014 в Україні »в національному рейтингу, та ін.

Детальна інформація про актуальні ціни на автомобілі ŠKODA на сайті www.skoda-auto.ua

ŠKODA OCTAVIA. Керуй життям!

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів SKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року та входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія "Єврокар" надає послуги через дилерську мережу SKODA, яка покриває всю територію України.

*Спеціальна ціна діє для моделі ŠKODA Octavia для всіх комплектацій. Вартість автомобіля змінюється на дату оплати прямо пропорційно зміні офіційного курсу долара США до гривні, встановленого НБУ. Кількість автомобілів обмежена. Спеціальна ціна поширюється на автомобілі, що знаходяться на складах в Україні, крім території вільної економічної зони «Крим», а також тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей.

**Можливість покупки в кредит та умови кредитування автомобілів за спеціальною ціною в рамках кредитної програми ŠKODA уточнюйте у дилерів або у банку-партнера.​ RSS

Останні новини