Акція ŠKODA «Спека за вікном комфорт за кермом».

6. července 2020
Знижки до 20% на оригінальні запасні частини ŠKODA*.

З 01 липня до 31 серпня 2020 року в дилерській мережі ŠKODA діють знижки до 20%* на оригінальні запасні частини ŠKODA для ремонту та обслуговування кондиціонеру. В літній період відмінна робота кондиціонера в вашому автомобілі забезпечує комфорт та безпечність поїздок.

Знижки можна отримати на такі групи оригінальних запчастин ŠKODA:

  • Конденсатор системи кондиціонування
  • Радіатор кондиціонера
  • Компресор кондиціонера
  • Випаровувач кондиціонера
  • Трубопровід кондиціонера
  • Шланг системи кондиціонера
  • Трубка системи кондиціонера
  • та інше.

Чекаємо на вас в сертифікованих дилерських центрах ŠKODA!

З повним асортиментом та вартістю оригінальних запасних частин ŠKODA Ви можете ознайомитись у вашого сертифікованого дилера. Кількість товару обмежена.

Пропозиція діє в дилерській мережі «Єврокар» на всій території України, окрім території вільної економічної зони Крим, а також на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

*Знижки в розмірі до 20% від рекомендованої дистриб’ютором поточної роздрібної вартості оригінальних запасних частин ŠKODA, на яку дилери можуть орієнтуватися при формуванні власної роздрібної вартості для споживачів. Розмір знижки уточнюйте у Вашого сертифікованого дилера.

Довідка:

ТОВ «Єврокар Сервіс» - офіційний постачальник запасних частин та аксесуарів ŠKODA в Україні. Товариство працює з квітня 2005 року та входить до Групи компаній «Атолл Холдинг», яка є одним з провідних операторів на українському ринку.

Товариство «Єврокар Сервіс» пропонує послуги через дилерську мережу ŠKODA, яка покриває усю територію України. ТОВ «Єврокар Сервіс» сертифіковане за міжнародними стандартами ISO 9001.

ПрАТ «Єврокар» входить до Групи компаній «Атолл Холдинг» і розташоване в Ужгородському районі Закарпатської обл. Місце для будівництва заводу «Єврокар» обумовлене географічним положенням: ця територія межує зі Словаччиною та Угорщиною. Будівництво заводу було розпочато 23 липня 2001 року. Загальний обсяг інвестицій у проект «Єврокар» складає 250 млн. доларів США. ПрАТ «Єврокар» сертифіковане за міжнародними стандартами ISO 9001, OHSAS 18001.

Останні новини