ЩО ВАРТО ПЕРЕВІРИТИ В АВТОМОБІЛІ ВЛІТКУ

6. července 2022

Бажаємо безпечної та комфортної поїздки.

КОЛЕСА

Перевірте стан шин, дисків та тиск у шинах. Будь-які відхилення позначаються на ходових якостях машини, витраті бензину і безпеці.

 

 

 

ГАЛЬМА

Перевірте рівень гальмівної рідини в бачку, стан гальмівних колодок та дисків. Оригінальні запасні частини гальмівної системи забезпечать безпеку, максимальну відповідність та наявність гарантії виробника. Спеціалісти офіційної сервісної станції професійно та якісно проведуть заміну у разі необхідності.

 

 

 

СИСТЕМА КОНДИЦІОНУВАННЯ

Коли на вулиці спекотно, охолодження в машині корисно. Водій більш сконцентрований і відсутній ризик перегріву для дітей, якщо Ви застрягли в пробці. Сучасні фільтри салону і функція рециркуляції забезпечують більш чисте повітря в автомобілі, допомагаючи не тільки при алергії, а й в забруднених містах. Проводьте антибактеріальну обробку кондиціонера та заміну фільтрів вчасно.

 

 

 

ФІЛЬТРИ, МАСЛА ТА ІНШІ РІДИНИ

Перевірка рівня масла та інших рідин в автомобілі – це один з обов’язкових пунктів перед кожною поїздкою. Проконтролюйте рівень охолоджувальної й гальмівної рідин, машинного масла. Також перевірте рідину в бачку омивача. Не забувайте слідкувати за заміною фільтрів (паливний фільтр, фільтр оливи, повітряний фільтр двигуна).

 

 

 

СКЛООЧИСНИКИ

Погодні умови влітку можуть швидко змінитись, сильна злива значно знизить видимість, що дуже небезпечно. Склоочисники в гарному стані допоможуть уникнути смуг на склі, неприємних звуків та забезпечити безпеку на високому рівні навіть за важких погодних умов. Корисним стане влітку також спрей для видалення слідів комах зі скла.

 

 

 

АВТОКОСМЕТИКА ТА АКСЕСУАРИ

Поліролі та очісники, текстильні килимки, тримачі та піддони, парасольки, чашки та інші корисні в дорозі речі. ŠKODA піклується про ваш комфорт, безпеку та впевненість на дорозі.
Слідкуйте за графіком регламентного ТО, довіряйте лише професіоналам та використовуйте тільки якісні запасні частини та аксесуари.