З 20 січня 2017 року найпопулярніші автомобілі ŠKODA, світові бестселери ŠKODA Octavia і ŠKODA Superb можна придбати за ексклюзивною ціною, з максимальною вигодою до 98 980 гривень *! Кількість автомобілів обмежена!

Тільки в період з 20 січня по 28 лютого 2017 року, автомобіль, який об'єднує кращі технологічні досягнення марки, найпопулярніший автомобіль в своєму класі **, який щорічно вибирають тисячі українців - ŠKODA Octavia третього покоління, можна придбати з вигодою 23 340 грн.*Дана пропозиція діє при покупці Octavia в комплектації Style з бензиновим турбованим двигуном 1,8 TSI потужністю 180 к.с. і семиступінчастою DSG, в дилерській мережі «Єврокар».

Але це ще не все хороші новини для шанувальників марки SKODA. З 20 січня по 28 лютого 2017 року в дилерській мережі «Єврокар» діє краща цінова пропозицію на ŠKODA Superb. Тільки до кінця лютого флагман марки SKODA, володар величезної кількості престижних міжнародних нагород, «Автомобіль року в Україні 2016» – ŠKODA Superb третього покоління можна придбати з вигодою до 98 980 грн.*

Слідкуйте за новинами від компанії «Єврокар» і шукайте кращі пропозиції від марки ŠKODA на сайті ТОВ «Єврокар» http://ru-ua.skoda-auto.com .

Довідка:

ООО «Еврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія "Еврокар" надає послуги через дилерську мережу ŠKODA, яка покриває всю територію України.

Еквівалент вигоди при покупці моделі ŠKODA Octavia в комплектації Style 1,8 TSI / 180 л.с. 7DSG становить 830 доларів США в порівнянні з установленою ціною автомобіля.

Еквівалент вигоди при покупці моделі ŠKODA Superb в комплектації Style 2.0 TDI CR / 190 л.с. становить 3 519 доларів США в порівнянні з установленою ціною автомобіля ŠKODA Superb у відповідній комплектації. Сума вигоди в національній валюті України змінюється на дату оплати прямо пропорційно зміні курсу долара США, встановленого НБУ на дату оплати в порівнянні з курсом долара США, встановленому Національним банком України на 20.01.2017г. Спеціальна ціна поширюється на автомобілі, що знаходяться на складах в Україні, крім території вільної економічної зони «Крим», а також тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей. Кількість автомобілів обмежена. Детальна інформація про актуальні ціни на автомобілі ŠKODA на сайті http://ru-ua.skoda-auto.com і автосалонах дилерської мережі «Єврокар».

** ŠKODA Octavia - №1 в рейтингу продажів нових автомобілів класу С-High на ринку України за даними ІАГ Автоконсалтинг за 2016 рік

Останні новини