Спеціальна ціна для ŠKODA Superb з двигуном 1,8 TSI потужністю 132 кВт і роботизованою коробкою передач DSG стартує від 25 158 доларів США *.

ŠKODA Superb втілює емоційну силу, безкомпромісність і характер бренду ŠKODA. Досконалий в дрібницях комфорт водія і пасажирів Superb забезпечують новітні технології та системи електронних помічників. У ŠKODA Superb реалізовано безліч надійних рішень з безпеки, функціональності і комфорту, серед яких: ESP (включаючи ABS, MSR, ASR, EDS, HBA, DSR, RBS, MKB), система контролю утримання автомобіля на схилі, подушки безпеки водія і пасажира, бічні подушки безпеки, CLIMATRONIC - двохзонна система кондиціонування з електрорегулюванням і комбіфільтром, електричні зовнішні дзеркала заднього виду з окремим обігрівом, що регулюються та складаються; електричне стоянкове гальмо, LIGHT ASSISTANT (COMMINGHOME, LEAVING HOME, TUNNEL LIGHT, DAY LIGHT), інформаційне радіо SWING, з'єднання з Apple, MAXI-DOT і багато іншого.

Преміум комплектація L&K доповнена сучасними системами безпеки і комфорту для пасажирів, такими як: датчики паркування PARK DISTANCE CONTROL, центральний замок дверей і старт/стоп двигуна без ключа KESSY, управління голосом, MIRROR LINK, NET PROGRAM і багато іншого. Придбати ŠKODA Superb в комплектації L & K з двигуном 1,8 TSI / 132кВт і роботизованою коробкою DSG можна за ціною, еквівалентною 35 691 доларів США *.

Слідкуйте за новинами від компанії «Єврокар», адже кращі пропозиції для наших клієнтів ще попереду!

Більше інформації про ціни можна знайти на сайті ТОВ «Єврокар» www.skoda-auto.com.ua

* Спеціальна ціна діє з 5 по 31 жовтня 2017 року. Вартість вказана для моделі ŠKODA Superb в комплектації Active 1,8 TSI / 132 кВт DSG, вартість становить 691 316 гривень станом на 05.10.2017 р, що є еквівалентом 25 158 дол. США, по використовуваному компанією «Єврокар» розрахунковим курсом гривні до долара США - 27, 479грн ./$ (курс НБУ + 2,5%). Вартість моделі ŠKODA Superb в комплектації L & K 1,8 TSI / 132 кВт DSG, складає 980 752 гривень, що є еквівалентом 35 691 дол. США. Вартість вказана в національній валюті України та змінюється на дату оплати прямо пропорційно зміні курсу долара США, встановленого НБУ на дату оплати в порівнянні з курсом долара США, встановленому Національним банком України на 05.10.2017 р. Спеціальна ціна поширюється на автомобілі, крім території вільної економічної зони «Крим», а також тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей. Кількість автомобілів обмежена.

** ŠKODA Superb переможець загальнонаціонального рейтингу популярності «Автомобіль року в Україні 2016», володар головної нагороди «Автомобіль року» у всеукраїнському рейтингу «Автомобіль Року 2009».


Останні новини