Компанія «Єврокар» продовжує радувати своїх клієнтів найкращими пропозиціями і цінами на автомобілі модельної лінійки ŠKODA. Бестселером лінійки ŠKODA є надійна і стрімка - ŠKODA OCTAVIA. Стартова ціна ŠKODA OCTAVIA в комплектації Active, оснащеного двигуном 1,6 MPI - від 16 419 доларів США **. Лідером корпоративних продажів залишається компактна і маневрена ŠKODA FABIA вартістю від 11 495 доларів США ** в комплектації Active з двигуном 1,0 MPI.

Українські покупці незмінно віддають перевагу ŠKODA RAPID і ŠKODA SPACEBACK, які займають друге місце в своєму класі з часткою ринку в 11,1%. Розумний і безпечний ŠKODA RAPID і стильний ŠKODA SPACEBACK в комплектації Active з двигуном 1,2 TSI доступні за спеціальною ціною - 12 996 доларів США, **

Володар безлічі престижних нагород і флагман марки ŠKODA ŠUPERB доступний від 27 649 доларів США ** в комплектації Ambition з двигуном 1,8 TSI. Сучасний і стильний ŠKODA ŠUPERB має ряд опцій, таких як трьохзонний кондиціонер, система контролю утримання автомобіля на схилі, «розумний» багажник і багато іншого, які роблять автомобіль максимально комфортним.

Варто відзначити і новинку цього року з потужним дизайном, просторим салоном і чудовою функціональністю - ŠKODA KODIAQ. Незважаючи на те, що цей автомобіль на ринку України всього кілька місяців він встиг полюбиться українським споживачам і посів друге місце в своєму класі з часткою ринку в 16,3%. Стартова ціна стильного ŠKODA KODIAQ - від 28 266 доларів США. ** в комплектації Ambition, з двигуном 1,4 TSI. Цей автомобіль не випадково користується популярністю, адже він надійний, динамічний і максимально сумісний з численними мобільними пристроями і додатками.

Слідкуйте за новинами від компанії «Єврокар», адже наших клієнтів чекають кращі пропозиції!

Більше інформації можна знайти на сайті ТОВ «Єврокар»: http://ru-ua.skoda-auto.com

* Дані досліджень ІАГ «Автоконсалтинг» за травень - червень 2017 року

** Вартість ŠKODA Octavia в комплектації Active 1,6 MPI становить 437,040 гривні, що є еквівалентом 16 419 дол. США; вартість моделі ŠKODA Fabia в комплектації Active з двигуном 1,0 MPI становить 305,973 гривні, що є еквівалентному 11 495 дол. США; вартість моделі ŠKODA Rapid і ŠKODA Spaceback в комплектації Active з двигуном 1,2 TSI складає 345,927 гривні, що є еквівалентному 12 996 дол. США; вартість моделі ŠKODA Superb в комплектації Ambition з двигуном 1,8 TSI складає 735 961 гривні, що є еквівалентному 27 649 дол. США по використовуваному компанією «Єврокар» розрахунковим курсом гривні до долара США - 26,618 грн ./$ (курс НБУ + 2,5%). Вартість вказана в національній валюті України та змінюється на дату оплати прямо пропорційно зміні курсу долара США, встановленого НБУ на дату оплати, в порівнянні з курсом долара США, встановленим НБУ на 17.07.2017г. Спеціальна ціна поширюється на автомобілі, що знаходяться на складах в Україні, крім території вільної економічної зони «Крим», а також тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей. Кількість автомобілів обмежена. Детальна інформація про актуальні ціни на автомобілі ŠKODA на сайті http://ru-ua.skoda-auto.com

Останні новини