Акція на аксесуари ŠKODA «Твій власний стиль» подовжена

17. června 2022

Знижки до 35% на оригінальні аксесуари ŠKODA*. Стильний вигляд та комфорт завдяки підніжкам з нержавіючої сталі та багажнику на дах з асортименту оригінальних аксесуарів ŠKODA.

Повідомляємо про подовження акції та запрошуємо вас скористатись знижками на оригінальні багажники на дах та підніжки ŠKODA. В рамках акції на аксесуари ви можете придбати позиції з переліку зі знижками до -35%. Акція подовжена до 31 серпня 2022 або до закінчення товарів зі знижкою.

АКЦІЯ ПОШИРЮЄТЬСЯ НА ТАКІ ПОЗИЦІЇ:

  • Комплект підніжок для ŠKODA KODIAQ: ліва та права підніжки ( 565071691, 565071691A), ущільнювач (565071830)
  • Багажник на дах поперечний (565071151)

Оригінальні аксесуари – це завжди правильній вибір для вашого автомобіля ŠKODA, якість та впевненість з гарантією.

Чекаємо на вас в сертифікованих дилерських центрах ŠKODA!

З наявністю, вартістю, умовами встановлення Ви можете ознайомитись у вашого сертифікованого дилера. Кількість товару обмежена.

Пропозиція діє в дилерській мережі ŠKODA на території України, за винятком території Автономної Республіки Крим та м.Севастополь, а також ряду населених пунктів на території Донецької, Луганської, Запорізької, Миколаївської та Херсонської областей, які є тимчасово окупованими Російською Федерацією. Дане тимчасове вимушене обмеження діє виключно з міркувань безпеки мешканців цих регіонів та неможливості з боку Організатора гарантувати належне проведення Акції та вручення Подарунків Переможцям.

*Знижки в розмірі до 35% від рекомендованої дистриб’ютором поточної роздрібної вартості акційних позицій, на яку дилери можуть орієнтуватися при формуванні власної роздрібної вартості для споживачів. Розмір знижки уточнюйте у вашого сертифікованого дилера. Акція поширюється лише на позиції з переліку, вказаному вище.