«Octavia по праву вважається «серцем бренду» і є абсолютним бестселером марки. Як і сам бренд, вона змінюється, щоб відповідати світовим тенденціям і очікуванням наших клієнтів. Ця модель поєднує в собі всі переваги, закладені в ДНК ŠKODA, і всі досягнення марки в сфері дизайну, технічних інновацій, комфорту і безпе​ки. Можна сказати, що оновлена Octavia - це автомобіль нового покоління, яке не боїться змін, відчуває майбутнє і будує його вже сьогодні».

На ринку України нові Octavia і Octavia Combi будуть представлені в комплектаціях Active, Ambition, Style, топової L&K і Scout. Для оновленої моделі доступна лінійка з трьох бензинових двигунів 1,6 MPI/81 кВт, 1,4 TSI/110 кВт, 1,8 TSI/132 кВт, і одна дизельна версія 2,0 TDI/110 кВт. До замовлення пропонуються і різні версії трансмісії, з п'яти та шестиступінчастою механічною КПП і роботизованою коробкою DSG.

Також, до замовлення доступна повнопривідна версія Octavia і Octavia Combi, яка оснащується двигуном 1,8 TSI/132 кВт DSG в комплектаціях Ambition, Style, L&K і Scout. ​​

Початкова ціна нової ŠKODA Octavia для базової комплектації Active, яка оснащується бензиновим двигуном 1,6 MPI/81 кВт і механічною КПП еквівалентна 16 419 доларів США*.

Стартова ціна, еквівалентна 16 419 доларів США*, доступна для Octavia в комплектації Active з двигуном 1,6 MPI потужністю 81 кВт і включає такі надійні рішення з безпеки, функціональності і комфорту автомобіля, як: ESC +, пакет «погані дороги», подушки безпеки водія і переднього пасажира,​ іммобілайзер, кондиціонер, "LED DAY LIGHT", галогенові передні фари з покажчиками повороту, центральний замок, передні електросклопідйомники, електрично-регульовані та зовнішні дзеркала з обігрівом​ заднього виду, двоплощинне регулювання сидіння водія, радіо "SWING", ISOFIX - підготовка для кріплення двох дитячих крісел на задньому сидінні і багато інших.

Більше інформації про моделі, ціни та додаткові опції можна знайти на сайті ТОВ «Єврокар» ​​ ru-ua.skoda-auto.com

* Вартість вказана для моделі ŠKODA Octavia в комплектації Active 1,6 MPI/81 кВт і становить 456 399 гривень, що є еквівалентом 16 419 дол. США, по використовуваному компанією «Єврокар» розрахунковим курсом гривні до долара США - 27,797 грн./$ (курс НБУ + 2,5%). Ціна в гривні вказана станом на 06.03.2017г. Вартість вказана в національній валюті України і змінюється на дату оплати прямо пропорційно зміні курсу долара США, встановленого НБУ на дату оплати в порівнянні з курсом долара США, встановленому Національним банком України на 06.03.2017г. Детальна інформація про актуальні ціни на автомобілі ŠKODA на сайті ru-ua.skoda-auto.com​

Останні новини