Вриваємося в новий 2021 рік з вибуховими цінами на SKODA!

12. ledna 2021

Компанія «Єврокар» оголошує про старт онлайн-продажів в період посиленого карантину з унікальною ціновою пропозицією на моделі KAROQ і KODIAQ. Ми віримо, що в цьому році буде більше подорожей і більше яскравих вражень, а SKODA стане вашим надійним партнером у всіх починаннях!

Компанія «Єврокар» в період посиленого карантину пропонує своїм клієнтам скористатися можливістю покупки автомобілів онлайн зі святковою знижкою до 4% на окремі комплектації легендарних кросоверів SKODA KAROQ і SKODA KODIAQ *

Сучасний дизайн, підкреслений спортивною елегантністю ліній, безкомпромісний характер, надійність і комфорт не залишають байдужими шанувальників стильних і потужних SUV. І неважливо, мокрий асфальт під колесами або сухий, KAROQ і KODIAQ чітко слідують заданої водієм траєкторії.

Базові комплектації KODIAQ і KAROQ здивують вас значним рядом опцій. Так, наприклад, в KODIAQ це: система контролю тиску в шинах, безключовий доступ Kessy GO, сидіння з оптимізованими підголівниками, 8 потужних динаміків, 2-спицеве багатофункціональне кермо, двозонна система кондиціонування CLIMATRONIC, круїз-контроль з обмежувачем швидкості, задній парктронік PARK DISTANCE CONTROL та ін.

Базова комплектація KAROQ передбачає: індикатор зношуваності гальмівних колодок, сидіння з оптимізованими підголівниками, пакет «Погані дороги», підготовка кріплення до дитячих крісел ISOFIX, 2-спицеве багатофункціональне кермо, зовнішні дзеркала з електрорегулюванням та ін. Список опцій можна доповнити згідно вашим перевагам іншими корисними функціями на вибір.

Обидві моделі об'єднує можливість поліпшити комплектацію опціями для комфортного пересування з концепції SIMPLY CLEVER. Зручні деталі для кросоверів вражають своєю різноманітністю: гачки і сітки в багажнику, двосторонні килимки «зима-літо», відкидний столик на спинках передніх сидінь, тримачі для планшетів та ін. Це ті важливі дрібниці, які зроблять ваші нові подорожі з SKODA настільки приємними.

В 2021 році SKODA, як завжди, буде вашим надійним провідником під час захоплюючих подорожей. Куди б ви не тримали свій шлях, зі SKODA ваші поїздки будуть комфортними і безпечними.

* Розмір знижки до 4% від рекомендованої роздрібної ціни на окремі комплектації автомобілів SKODA KODIAQ і SKODA KAROQ діє з 04.01.2021 року до 24.01.2021 року на території України, крім території вільної економічної зони «Крим», а також тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей. Детальну інформація про ціни, співвідношення розміру знижки та особливості онлайн-продажу автомобілів дивіться на сайті - www.skoda-auto.ua

Останні новини