В акції беруть участь наступні групи запасних частин*: повітряні, паливні фільтри і фільтри салону, моторна олія і масло в КПП, кермові тяги, підшипники ходової частини, гальмівні диски і колодки, амортизатори, насоси, ремкомплекти ГРМ, свічки запалювання, лампи розжарювання, щітки склоочисника, і багато іншого.​​

Дилерська мережа SKODA в Україні визнана однією з кращих у Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. Всі дилерські підприємства «Єврокар» щорічно проходять сертифікацію з боку SKODA Auto a.s. на предмет відповідності високим корпоративним вимогам виробника. Фахівці дилерської мережі проходять систематичне навчання і удосконалюють професійні навички, а під час обслуговування та ремонту використовують тільки оригінальні запасні частини, які відповідають всім стандартам якості і рекомендовані виробником.

Спеціальна пропозиція від компаній ТОВ «Єврокар» і ТОВ «Єврокар Сервіс» діє у всій сертифікованій сервісній дилерської мережі Єврокар.

Довідка:

* Знижка у розмірі до 25% від рекомендованої дистриб'ютором поточної роздрібної вартості запасних частин, на яку дилери можуть орієнтуватися при формуванні власної роздрібної вартості для споживачів.

Повний перелік запасних частин, які беруть участь в акції, запитуйте у вашого сертифікованого дилера.

Знижка у розмірі 10% від рекомендованої поточної вартості технічного обслуговування та робіт відносно ходової частини автомобіля. Знижка на технічне обслуговування діє, за умови використання оригінальних запасних частин SKODA, на які поширюється спеціальна пропозиція. Знижка надається тільки клієнтам - фізичним особам і не поширюється на юридичних осіб.

Останні новини