Компанія «Єврокар» прагне не тільки покращувати рівень кваліфікації співробітників, але і заохочує тих, хто домігся значних професійних результатів. Завдяки партнерській угоді з Української Прем'єр-лігою на базі київського «Динамо» менеджери дилерській мережі ŠKODA мали можливість зіграти в улюблену гру мільйонів з футболістами «Динамо».

Тренування розпочалося зі стандартною розминки і напуття головного тренера «Динамо» Олександра Хацкевича, в ході якої учасники провели кілька вправ, розрахованих не тільки на швидкість і техніку, а й логіку. До тренувального процесу головний тренер привернув Володимира Маханькова, Беньяміна Вербича, Віктора Циганкова, Миколи Шапаренко та Артема Бесєдіна. Впоравшись з усіма вправами і завданнями, учасники розділилися на дві команди і зіграли в футбол.

Емоції, азарт, спортивна боротьба, були присутні у всіх учасників без винятку. Збірна команди ŠKODA не тільки вистояла в цьому футбольному протистоянні, але і показала бойовий результат - 4:3. Після гри учасники мали можливість задати питання футболістам, сфотографуватися і взяти автографи.

Дякуємо за допомогу в організації дилерський центр «Прага Авто» та представників Української Прем'єр-ліги.

Останні новини