У період з 23 вересня по 14 жовтня 2015 року всі відвідувачі автосалонів SKODA змогли протестувати найпопулярніші автомобілі модельного ряду SKODA і особисто оцінити економічність, комфорт і безпеку вподобаних моделей. До того ж, всі учасники тест-драйвів отримали можливість взяти участь в акції, головним подарунком в якій стала поїздка на уїк-енд в Карпати на автомобілі SKODA Octavia!

Переможець в акції був визначений серед всіх клієнтів, які пройшли тест-драйв автомобілів модельного ряду SKODA в автосалонах дилерської мережі «Єврокар» в період дії акції.

Переможцем став Пінчук Роман із міста Вінниця. Його ім'я було визначене методом випадкової вибірки за допомогою он-лайн системи http://www.random.org/ в присутності членів комісії ТОВ «Єврокар». Володар головного подарунку відправиться на уїк-енд в Карпати у жовтні 2015 року.

Компанія «Єврокар» вітає пана Пінчука, а також висловлює подяку всім власникам автомобілів ŠKODA за прихильність до бренду.

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів SKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія "Єврокар" надає послуги через дилерську мережу Skoda, яка охоплює всю територію України. В дилерській мережі SKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Дилерська мережа SKODA є однією з найбільших в Україні. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту у відповідності до міжнародних стандартів ISO 9001: 2008.

* Більш докладно на сторінці http://skodadrive.com.ua

Останні новини